zaterdag 31 maart 2012

Escher fish

Eindelijk de vis. Zo goed als op de bodem. waar vissen nu eenmaal veel rondhangen. Doordat het hier in nederland twee weken al aardig weer is heb ik minder tijd om binnen te borduren. Maar dat geeft niet. Tuinieren is ook leuk. De bloesem van de pruimen boom staat volop in bloei. Veel aan het fietsen met mijn nieuwe fiets. Het is ook wel het enige aan bewegen wat ik kan. Het lopen is nog steeds een ramp. Die peesonsteking wil maar niet overgaan. Volgende week krijg ik steunzolen. Ik hoop dat, dat wat verlichting brengt.

Finally the fish. As good as on the bottom. where many fish simply hang out. Because, here in the Netherlands it is two weeks of nice weather, I have less time to stitch. But that's okay. Gardening is fun. The blossom of the plum tree is in full bloom. Many bike rides with my new bike. It is also the only thing I can move on. Walking is still a disaster. Tendon inflammation that would not go away. Next week I get orthotics. I hope that brings some relief

dinsdag 27 maart 2012

Blog Award

Ik heb een award gehad van Rachel. dank je wel .
I have had an award from Rachel. Thank you very much.

Ik moet wel vijf dingen noemen die nog niemand van mij weet.And what are the five facts that you don’t know about me?

1. I like to watch crime series, mostly Sweden or Denmark ones.
2. I like Porsches (Carera)
3. I dont like a very hot summer.
4. I like to decorate my home. ( paint, new Wall paper)
5. My health is not always great.

I have also had the award from March Ann. Thanks..

donderdag 15 maart 2012

Astronomer finished


Mijn vader heeft de Astronomer klaar. En je gelooft het niet maar hij is al weer aan de volgende verder gegaan. Shaman van Laura Prindle.

My dad has finished the Astronomer. And he started the next one already. Shaman from Laura Prindle.