zaterdag 31 maart 2012

Escher fish

Eindelijk de vis. Zo goed als op de bodem. waar vissen nu eenmaal veel rondhangen. Doordat het hier in nederland twee weken al aardig weer is heb ik minder tijd om binnen te borduren. Maar dat geeft niet. Tuinieren is ook leuk. De bloesem van de pruimen boom staat volop in bloei. Veel aan het fietsen met mijn nieuwe fiets. Het is ook wel het enige aan bewegen wat ik kan. Het lopen is nog steeds een ramp. Die peesonsteking wil maar niet overgaan. Volgende week krijg ik steunzolen. Ik hoop dat, dat wat verlichting brengt.

Finally the fish. As good as on the bottom. where many fish simply hang out. Because, here in the Netherlands it is two weeks of nice weather, I have less time to stitch. But that's okay. Gardening is fun. The blossom of the plum tree is in full bloom. Many bike rides with my new bike. It is also the only thing I can move on. Walking is still a disaster. Tendon inflammation that would not go away. Next week I get orthotics. I hope that brings some relief

8 opmerkingen:

Margreet zei

Wat wordt het mooi. Zeker met die grote vis. Heel apart, in het zwart/grijs/wit. Sterkte verder, hopelijk helpen de steunzolen. Tuinieren is ook heerlijk, zeker als het wat warmer is, en niet zoals vandaag.
Prettig weekend.
Groeten Margreet.

Elisabeth zei

Wat word dit werk prachtig, heel apart zo dat zwart wit,

gr Elisabeth
http://duizendekruisjes.blogspot.com

Yvon (jioya) zei

Prachtig Astrid,het geeft een mooi effect deze tinten.
Veel plezier in de tuin en doe rustig aan.

Groetjes Yvon.

dulcinella zei

hoeveel kleuren gebruik je eigenlijk? want het zijn wel zwart/grijs/wit tinten, maar daar kan nog zoveel verschil op zitten. Ik vind het bijzonder mooi!

Anoniem zei

zeer mooi, prachtig.

Zeer mooi patroon. Zo gekocht of van foto laten omzetten ?

Astrid zei

Dulcinella, Het zijn maar 16 kleuren.
Sarams. gekocht bij heaven and Earth designs.

Saskia zei

wat ziet dat er al mooi uit

Desirée zei

Het wordt steeds mooier!