zondag 17 juli 2011

First Rose Christensen


Het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk een update. Ik ben in de ban van de First Rose en ik heb deze maand niet omgeschakeld met de Medusa. Ik wilde eerst verder met haar hoofd, dat heb ik maar niet gedaan. Toch maar eerst de jurk afmaken. Anders is het allermooiste van het project al gedaan en dan moet ik nog al het groen van de jurk doen. Ik heb ook van Christensen, Isabella gemaakt. Ze komen naast elkaar te hangen aan de muur.
Met Sanne gaat het met de pijn wel wat beter maar dat is dan ook alles. Ze moet morgen voor de vierde keer naar het ziekenhuis. Ze kan er nog steeds niet op staan. En het ziet nog bont en blauw.

It took a while but finally an update here. I am fascinated by the First Rose and I have not changed this month with the Medusa. I wanted to go to her head, that I have not done. First finish the dress. Otherwise, the best part of the project is done and then I have to do al the  green of the dress as last. I also made from Christensen, Isabella​​. I hang them together on the wall.
With Sanne's the pain a little better but that's all. She is going tomorrow for the fourth time to the hospital. She still can not stand. And it still looks bruised

4 opmerkingen:

Yvon (jioya) zei

Je borduurwerk ziet er prachtig uit, wens Sanne heel veel sterkte, ik hoop dat ze er heel goed naar kijken want dit lijkt me niet echt leuk.

Groetjes Yvon.

INGRID zei

Kan geloven dat je hiervan in de ban bent :) ze is echt prachtig , zo fijntjes die hand en dan de rose , het is een prachtstuk !

Desirée zei

Wow het wordt erg mooi, net een foto.

Amarins zei

Jeetje, wat mooi zeg!
Groeten, Amarins