zaterdag 18 juni 2011

accident

Vorige week heeft onze schoondochter Sanne een motorongeluk gehad. Gelukkig reed ze langzaam, maar dan nog is de impact groot. Ze had vandaag het gevoel dat er een trein over haar heengedenderd was. Uiteraard is ze in het ziekenhuis grondig doorgelicht. Haar voet is zwaar gekneusd. Ze heeft veel pijn. Ze krijgt hulp van iedereen. De motorfiets is er slechter aan toe. Haar voet heeft de klap van de auto opgevangen. Een wonder dat ze er niet slechter uit is gekomen. Ook door de goede motorkleding en laarzen. Helaas hebben deze de schuiver niet overleefd. Haar helm lijkt wel gezandstraald. Ze hangt lekker op de bank en iedereen rent voor haar. 

Last week our daughter in law Sanne had a motorcycle accident. Fortunately, she was driving slowly, but it is still a big impact. Today she had the feeling that a train was thundering over her. Of course they thoroughly examined her at the hospital. Her foot was severely bruised. She has a lot of pain. She gets help from everyone. The bike is worse off. Her foot was hit by the car. A wonder she did not come off worse. Also with the proper motorcycle clothing and boots. Unfortunately, these did not survive the slider. Her helmet looks like sandblasted. She is sitting on the couch and everyone runs for her.

4 opmerkingen:

Yvon (jioya) zei

Dat is schrikken , gelukkig is ze wel zo slim om echte motorkleding te dragen.
Op Sardinië waren er ook die gewoon in een spijkerbroek reden, lijkt mij niet slim
Wens haar sterkte en hopelijk gaat het herstel vlot.

Groetjes Yvon.

kruissteekje zei

Veel sterkte en een goed herstel voor Sanne ( onze jongste noemt ook Sanne).

Saskia zei

Dat is schrikken zeg, gelukkig had ze goeie kleding aan. In Frankrijk zien wij de motortagenten over de snelwegen racen in hun shirtje en korte broek, als die toch eens onderuit gaan blijft er niks van ze over.
Hopelijk knapt ze snel op!

anojaa zei

I'm sorry to hear about your daughter's accident!
I hope she will recover completely very soon!