zaterdag 10 oktober 2009

Falco, Mystery and Astronomer

Falco is helemaal gelukkig dat hij een nieuwe mand heeft. De ronde mand die hij had was eigenlijk op maat voor in de auto mee te nemen. Hij paste er dus eigenlijk ook niet helemaal in. Hij wil altijd zo lekker kroelen. Nou dat kan hij nu en Ger ligt er regelmatig naast om even met hem te flikflooien. Wat kan dat beest genieten van zijn rust. Hij is dan ook al 8 jaar. Wat te merken is aan zijn vele slaapjes. Al dan niet vreselijk snurkend.

Falco is very very happy with his new bed. His old bed was to take with us in the car. And was not fit for him to sleep in. And he is always in the mood for a hugh. Ger fits with him in this bed to hugh him and talk with him about his dayley activities. In this bed he can sleep better. He is already 8 years old. And he snore loud.

De Astronomer heeft nu een stukje gordijnen. leuk om het zo te zien groeien.

The Astronomer has drapes. Very nice to see it grow.

En de Mystery is geen Mystery meer denk ik. Ik zal het maar vertellen. Het is the Sifter van LA Williams. Lekker duister. Een echt onderwereld figuur uit oude verhalen. Ik heb al heel wat gelezen over deze Mytologie.

And the Mystery isnt a Mystery anymore I think. It is the Sifter from LA Willimas. A dark underworld figure. I have red a lot about it.

4 opmerkingen:

Sabine S. zei

OMG! Falco is so cute and snuggly in his new bed! And right by the heater, what a lucky boy!
Sabine

Babs zei

Leuke mand :p

Enne, waarom niet bij de boeren zelf gaan vragen of ze hun oogst bij de poort verkopen? Is voor hun beter, want zij krijgen een goeie prijs en jij hebt verse groenten, meestal goedkoper dan in de winkel.

Chrizette zei

What a nice bed!! My Spuddie sleeps in bed with us but he is much much smaller than Falco! :)

Lonneke zei

Falco ziet er lekker comfi uit! Mijn schoonouders hebben ook zo'n grote hond en iedere keer verbaast het me weer hoe klein die beesten zich op kunnen vouwen! :-)
Je wips zien er prachtig uit! Ben vooral benieuwd hoe the Astronomer gaat worden. (heb het patroon zelf ook gekocht hihi)
En het werk van je vader is echt fantastich!