zaterdag 23 februari 2008

Isabella, klaar / finished

Eindelijk is ze dan zover. Ze is klaar. Vandaag de laatste steken gedaan. Ze was niet moeilijk maar omdat ik de achtergrond weggelaten heb was het iedere keer goed kijken welke steken er niet bijhoorden. Dat heeft wel eens geresulteerd in uithalen.
Finaly she is done. Today i did the last couple of stitches. She was not hard to make but leaving the background was good for some frogging sometimes.......

7 opmerkingen:

Miriam zei

Ik lees al een poosje mee op je blog, maar heb nog nooit een reactie gegeven, maar nu moet ik dat toch even doen: wat een ontzettend mooi werk heb je gemaakt! En wat een groot werk, daar zitten heel wat steekjes in. Maar te zien aan je andere berichtjes/foto's hou je van die grote werken (of vertekend dat op de foto's?) En allemaal van die mooie patronen, waar haal je die vandaag als ik zo vrij mag zijn. Ook de stof waarop je Isabella gemaakt hebt, zoiets ben ik nog nooit tegengekomen bij de reguliere borduurwinkels.

Groetjes,
Miriam

Astrid zei

Bedankt Miriam. En de werken vertekenen niet hoor. Daarom heb ik eens een foto van mezelf erbij gezet zodat je kan zien dat het echt zo groot is. Ik koop de patronen bij Heaven And Earth Designs. Daar raak je niet uitgekeken hoor. Ik heb al zo veel gekocht dat ik minstens 200 jaar moet worden om het te kunnen maken. De stof heb ik besteld bij Sugar maple in Canada. Mindy maakt daar stof op afroep. Je stuurt een foto op per mail en legt uit wat je wil hebben en zij maakt naar haar inzicht iets moois. En stuurt het na betaling dan op. Ook hebben zij kant en klare geverfde stoffen die ook heel mooi zijn. En het is echt de moeite waard.
groetjes en veel stitch plezier
Astrid

Mad Dixie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mad Dixie zei

Astrid she look stunning, I have tagged you please visit http://madstitching.blogspot.com/ to see what to do

Sam zei

Many congratulations on your beautiful finish Astrid! You are an inspiration :o)

Astrid zei

Thank you Sam....I have looked at your Blog to, and did it with my favorits. You did a fine job on your work to...

Miriam zei

Ik heb de site van Heaven and Earth Designs en die van Sugar Maple eens uitgebreid bekeken. WOW. Ik kende HEAD wel (een paar patronen), maar heb nooit alles bekeken, nu wel dus en dan die schitterende stoffen bij Sugar Maple. Nu weet ik in het vervolg altijd wel iets voor m'n verjaardag te vragen!

Groetjes,
Miriam